ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των 80€, σε όλη την Ελλάδα!

Καλώς ήρθατε στο Green Spirulina Shop

213 022 66 34
Greek English

 

H Εταιρία

 

Από την αρχή της εμφάνισής τους στη γη όλοι οι ζώντες οργανισμοί είχαν από τη φύση το ένστικτο της συντήρησης μέσω της τροφής, έχοντας κύριο μέλημά τους πρωτίστως την άμεση επιβίωσή τους και δευτερευόντως τη διαιώνιση του είδους τους. Έτσι και ο άνθρωπος, προσπαθούσε να συντηρηθεί και να επιβιώσει με την εύρεση της τροφής του. Με τον καιρό και λόγω της εξέλιξής του, η διατροφή του άλλαξε και εμπλουτίστηκε. Αυξήθηκε η ποσότητα και η ποικιλία των τροφών που κατανάλωνε, λαμβάνοντας έτσι περισσότερες βιταμίνες και χρήσιμα για τον οργανισμό του στοιχεία, πράγμα το οποίο συνέβαλε στη βελτίωση της υγείας του σε τεράστιο βαθμό δίνοντάς του περισσότερες πιθανότητες για επιβίωση.

 Αυτό όμως μέχρι τα τελευταία χρόνια. Με το σύγχρονο και αγχώδη τρόπο ζωής παρατηρείται μια διατροφική στροφή του ανθρώπου στο εύκολο και γρήγορο φαγητό. Μία συνήθεια η οποία εγκλωβίζει τη ποικιλία της διατροφής μας σε μικρές ομάδες τροφίμων. Αυτός ο περιορισμός στη ποικιλία της τροφής, έχει σαν αποτέλεσμα δυστυχώς και τον περιορισμό όλων αυτών των απαραιτήτων στοιχείων και ουσιών που χρειαζόμαστε καθημερινά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα κ.α.) για τη διατήρηση της υγείας μας στα «ΒΕΛΤΙΣΤΑ» επίπεδα. Χωρίς τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή ένας οργανισμός, όπως του ανθρώπου, καταπονείται περισσότερο, αποδυναμώνεται ποιο εύκολα και βρίσκεται ποιο ευάλωτος σε ασθένειες από ένα υγιή και εύρωστο οργανισμό.

 Ευτυχώς για εμάς η μητέρα φύση είναι μια πλούσια πηγή αυτών των στοιχείων,  που βρίσκονται παντού διασκορπισμένα σε αυτήν. Πιστεύουμε λοιπόν οτι ο σύγχρονος άνθρωπος θα πρέπει και οφείλει πάνω απ’ όλα να έχει κύριο μέλημά του τη σωστή διατήρηση της υγείας του, μέσω της διατροφής του, στα μέγιστα επίπεδα που μπορεί, ένστικτο που είναι εμφυτευμένο από τη ίδια τη φύση.

Θέλοντας να συμβάλουμε στη προσπάθεια του καθ’ ενός από εμάς για τη διατήρηση και ακόμα περισσότερο την βελτίωση της καλής υγείας του, διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, αρίστης ποιότητας σπιρουλίνα, υπό τη μορφή ταμπλετών (των 0,4γρ./ταμπλέτα) αλλά και με τη μορφή πούδρας (σκόνης), με πολύ πλούσια περιεκτικότητα σε: μέταλλα, βιταμίνες, βασικά αμινοξέα, λιπαρά (τα απαραίτητα για τον άνθρωπο) κ.α..

Έχοντας υπ’ όψιν τους δύσκολους καιρούς που αντιμετωπίζουμε, φροντίσαμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα τις τιμές μας ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την υγεία τους συμπληρώματα βιταμινών και άλλων στοιχείων . Να μπορεί να αγοράζει ο καθ’ ένας είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, με εύκολα και απλά βήματα, είτε με επίσκεψη στο κατάστημα μας τη συσκευασία με τη ποσότητα που επιθυμεί ή χρειάζεται.

Έτσι, πλέον, όποιος χρειάζεται σε καθημερινή βάση αλλά και σε έκτακτη, κάποιο συμπλήρωμα διατροφής, είτε πρόκειται για θέμα υγείας είτε απλά για τη τόνωση ολόκληρου του συστήματος του οργανισμού του, να μπορεί χωρίς κόπο αλλά και με μικρό ουσιαστικά κόστος, να έχει τη βοήθεια αυτή από την εταιρία μας.

Μέσω σύνδεσης με τράπεζα (https), στην ιστοσελίδα μας μπορεί ο πελάτης να ολοκληρώσει τη παραγγελία του, με ασφάλεια και ταχύτητα. Μπορεί να γίνει η συναλλαγή είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με λογαριασμό που μπορεί να διαθέτει στο PayPal ή ακόμα και με μια απλή κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό. Εμείς θα σας εγγυηθούμε για τη γρήγορη, ασφαλή και χωρίς επιπλοκές συναλλαγή από τη παραγγελία σας έως τη παράδοση του προϊόντος που επιλέξατε.

Εμείς όλοι πρέπει να ακολουθούμε και να διατηρούμε το «Όπως μόνο η φύση μπορεί» προσπαθώντας  να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όλη αυτή τη γνώση που τόσο απλόχερα μας χαρίζει, μαθαίνοντας με σεβασμό από αυτήν αλλά και προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατήσουμε τις ισορροπίες που τόσο πολύ χρειάζεται ο άνθρωπος.